Dissabte, 17 d'abril de 2021 - Edició 995
La República

[Vídeo] Un comunicador antiindependentista es queixa al PP per “no tenir cura” dels periodistes que li donen suport

També assegura que la seva germana és independentista però “se l’estima amb bogeria”

Redacció
Redacció 14/04/2020

Javier Cárdenas va ser entrevistat el passat dilluns 13 d’abril per Carlos Cuesta, conegut periodista ultranacionalista espanyol i de la dreta casposa i que va fer conegut el seu rostre a 13TV.

Ara manté el seu programa amb videoconferències i ha comptat amb la presència del comunicador polèmic per haver carregat contra l’independentisme i el Govern de Catalunya.

Durant l’entrevista, Cárdenas ha aprofitat per lamentar la postura del PP: “No puc entendre com ells no s’adonen que fa deu anys que no apareix un nou periodista, és a dir un oncle jove, que els doni suport. No entenc que no vegin que sense això ells mai haurien sortit”.

I és que segons el reporter que es va fer famós burlant-se de gent amb certes discapacitats, va assegurar que “el PP no té cura per la gent que li dóna suport. I per això ningú se suma, de la nova fornada, a donar suport al PP. El PP compta amb els mateixos periodistes de sempre, els de sempre, els que a més ja tenen una certa edat. ¿Però dels joves? No hi ha ni un. Perquè els joves saben molt bé que si ho fan, tenen la seva carrera acabada”.

A més, assegura que ell no té res contra els ciutadans independentistes sinó contra els polítics que diuen ser-ho. Així doncs, explica que la seva germana ho és (possiblement referint-se a la seva germana gran, Angie, dona d’Alfons Arús) i que tot i això se l’estima amb bogeria.