Divendres, 24 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

[Vídeo] Polèmica amb la campanya publicitària homòfoba de la marca Snickers

Snickers ha acabat disculpant-se en un comunicat, i ha retirat l’anunci que comptava amb l’influencer Aless Gibaja com a protagonista

Redacció
Redacció 06/08/2021

La marca “Snickers” ha rebut moltíssimes crítiques a la xarxa després de compartir un anunci de la seva marca que s’ha considerat directament “homòfob”. El comercial compta amb la presència de l’influencer Aless Gibaja i la seva reconeguda actitud extravertida, que es troba juntament amb un company demanant begudes, i afegint-li expressions típiques del personatge de Gibaja com “Around the Word” o “Abrazitos“. Per “calmar” l’excitació de Gibaja, el cambrer li dona una barra energètica d’Snickers, i en tastar-la, Gibaja es converteix en un home molt més tranquil dient que està “millor”.

Evidentment, l’allau de crítiques no s’ha fet esperar, titllant d’homòfoba i plumofòbia aquesta campanya, la qual Snickers ja ha retirat i ha compartit un comunicat defensant que la marca “es pren molt seriosament els drets d’igualtat i inclusió”, disculpant-se pel malentès que hagi pogut causar el seu anunci.