Divendres, 27 de gener de 2023 - Edició 1646
La República

[Vídeo] Pífia monumental de Griso en directe amb un policia que creia destinat a Catalunya

L’equip del programa no pot fer passar gat per llebre i la mentida queda al descobert en antena

Redacció 01/10/2019

‘Espejo Público’ és un dels programes que més bé exemplifiquen el que és la caverna mediàtica espanyola per com tracta d’una manera extremadament ferotge i sense escrúpols l’independentisme per tal de manipular l’opinió pública espanyola.

Aquest cop, però, la jugada a Antena3 no els ha sortit bé i han quedat retrats en directe. En una tertúlia sobre l’aniversari de l’1-O i amb proclames que intentaven criminalitzar l’independentisme pacífic i democràtic, Susanna Griso ha contactat amb un Guardia Civil destinat a Catalunya per a saber-ne l’última hora.

Un cop la connexió s’ha establert, l’agent ha volgut corregir la presentadora i ha dit que ell no estava al Principat i que tan sols parlava en nom dels seus companys. Per salvar els mobles, un dels col·laboradors ha assegurat que l’agent sí que havia estat 11 anys i “ens explicarà per quines circumstàncies ja no hi és”.

Però l’agent ha tornat a interrompre: “crec que hi ha un error, jo no he estat mai a Catalunya”.

Malgrat tot, el programa ha considerat que seguia sent una font fiable per a informar del que passa al Principat perquè es preveu un octubre ben mogut.