Dimecres, 15 de juliol de 2020 - Edició 720
La República

[Vídeo] Paperot de Felipe VI a Mallorca: refusa l’escombra d’un veí enfangat per col·laborar en la neteja de les inundacions

Sant Llorenç des Cardassar encara no ha recuperat la normalitat. L’operatiu de recerca del nen arrossegat dimarts passat per la riuada a Mallorca s’ha intensificat aquest diumenge per terra, mar […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 15/10/2018

Sant Llorenç des Cardassar encara no ha recuperat la normalitat. L’operatiu de recerca del nen arrossegat dimarts passat per la riuada a Mallorca s’ha intensificat aquest diumenge per terra, mar i aire. Encara hi ha cases que el seu interior hi ha fang i tot malmès.

Divendres passat, a tall de façana, el rei Felipe VI va anar a saludar els voluntaris que netejaven Sant Llorenç tot fent-se el tifa. Un dels ciutadans mallorquins que van anar a netejar, però, va gravar el moment que el monarca s’aproximava a ells. Just quan el té a davant, el jove li ofereix una escombra i que es posi a netejar amb ells. Felipe VI, però, refusa l’oferiment del noi tot enfangat. El rei passa de llarg amb el seu vestit pulcre i immaculat.

El jove explica al seu perfil de Facebook: “Li he ofert l’escombra negra al Rei d’Espanya, però m’ha dit que no, ara no podia, li vaig dir que se la podia endur sense cap problema, però no ha volgut, al final li i donat la mà per educació”. Però el jove encara va més enllà i explica: “amb aquest gest no he volgut vacil·lar-lo, sinó que li he dit que si no ajuda d’una forma, que ens ajudi d’una altra, sinó que no m’hagués donat la mà i m’hauria donat un copet a l’espatlla”.

Relacionats