Dissabte, 1 d'octubre de 2022 - Edició 1528
La República

[Vídeo] L’hilarant motiu pel qual García Melero creu que el jutge del 17-A “està tan enfadat”

La presentadora afirma que “té la taula pràcticament al coll”

Redacció 12/11/2020

Al programa de les tardes de TV3, el ‘Tot es mou’, han parlat de la sessió d’avui al judici a l’Audiència Nacional a Madrid sobre els atemptats del 17-A a La Rambla de Barcelona i a Cambrils.

Una vegada més, el jutge que presideix la sala, Félix Alfonso Guevara, ha tornat a mostrar el seu tarannà esquerp, antipàtic, estrident i autoritari, fet que ha estat comentat entre els tertulians del programa de la televisió pública catalana.

Després de veure un vídeo d’una resposta insolent del Afonso Guervara a l’advocat de Javier Martínez, Jaume Alonso-Cuevillas, la presentadora de l’espai, Helena García Melero ha reflexionat sobre per què aquest magistrat sempre està empipat.

Melero ha dit que “per la manera i posició que té aquest senyor no està còmode sinó que tingui una cadira que es pugui pujar” i ha afegit que “qualsevol persona que està treballant necessita una posició per escoltar i escoltar” i ha acabat afirmant que “té la taula pràcticament al coll” i que, per tant “no et sentiràs a gust si has d’estar moltes hores en una sessió tan dura com és aquest judici”.