Divendres, 10 de juliol de 2020 - Edició 714
La República

[Vídeo] L’agressió a la Ciutadella es podria haver motivat per una discussió per veure “qui era més espanyol”

La República us explicava aquest matí els 4 punts clau que fan trontollar tot l’argumentari de l’unionisme espanyol, inflat per la caverna mediàtica espanyola i secundat pel PP i CS, […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 27/08/2018

La República us explicava aquest matí els 4 punts clau que fan trontollar tot l’argumentari de l’unionisme espanyol, inflat per la caverna mediàtica espanyola i secundat pel PP i CS, de vendre la baralla al Parc de la Ciutadella de dissabte com una agressió independentista a un unionista.

La dona encara no ha denunciat, finalment no té el nas trencat, el marit ha acceptat que la baralla potser no estava motivada per motius polítics i ha confessat ser de Ciudadanos.

Però aquest matí a Antena 3, Adrià Alsina, membre de Secretariat Nacional de l’Assemblea, ha explicat en directe a una altra versió avalada per alguns testimonis presents, que explicaria que la baralla s’hauria produït per veure qui era més espanyol.

La dona agredida, de nacionalitat russa, s’hauria barallat amb l’home quan els seus fills tiraven llaços grocs a terra. A partir d’aquí l’home hauria recriminat que estaven embrutant els carrers. Però l’enuig s’hauria produït quan l’home s’hauria ofès després que la senyora russa li hauria dit que ella “era més espanyola que ell”.

https://twitter.com/Bernat_Castro/status/1034059696821493761

Relacionats