Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

[Vídeo] La policia dels EUA torna a embogir tirotejant un home que tenia un cúter a la mà

|

- Publicitat -

La policia dels Estats Units ha demostrat ser dels que menys els tremola el pols a l’hora de matar a sang freda persones sospitoses sense pietat. L’última anècdota sonada és el cas d’un home de 37 anys que va ser tirotejat sense miraments per 9 agents enmig d’una carretera de Nashville aquest dijous.

Publicitat

La víctima, que donava senyals d’estar en un moment difícil i amb possible depressió, es va posar enmig de la carretera mirant l’horitzó. Quan va arribar la policia Metropolitana, juntament amb un oficial que estava fora del seu horari laboral, van veure que estava assegura en una tanca de contenció, i a l’acostar-se, l’home de nom Landon Eastep va treure un cúter de la seva butxaca, fet que va encendre totes les alarmes dels policies (que anaven armats amb fusells i pistoles).

Moments més tard, i després que la policia intentés dialogar, l’home es va posar la mà a la butxaca per treure el que semblava un objecte cilíndric, que els agents van interpretar que podia ser una arma de foc, i ja no ho van dubtar. El resultat? Un brutal assassinat a trets, que van continuar fins i tot quan l’home ja estava estès a terra.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió