Dimecres, 21 d'octubre de 2020 - Edició 818
La República

[Vídeo] Increïble lapsus de l’administradora única de RTVE: “Radio Televisión Espantosa”

Aquestes són les paraules que ha utilitzat per descriure l’acrònim de RTVE Rosa María Mateo

Gerard Sesé
Gerard Sesé 26/05/2020
Roda de premsa de l'administradora única de RTVE, Rosa María Mateo, i el director de RTVE a Catalunya, Carles González, al Col·legi de Periodistes, el 9 de gener del 2019 (horitzontal).

Un greu lapsus que podria dir moltes coses. Rosa María Mateo, l’administradora única provisional de RTVE des del 2018, s’ha convertit en tendència avui a les xarxes per haver ficat la pota fins al fons.

Durant la seva compareixia davant la Comissió Mixta de Control Parlamentari de la corporació pública, s’ha equivocat a l’hora de llegir les sigles RTVE. Mentre explicava l’activitat de l’ens públic davant aquesta comissió. I és que Mateo ha rebatejat a “Radio Televisión Española” per “Radio Televisión Espantosa”.

Una pífia que ella mateixa ha corregit a l’instant però que la xarxa no ha passat per alt i més tenint en compte les acusacions que ha tingut RTVE amb el seu tractament informatiu sobre la gestió del Gobierno sobre la crisi del coronavirus Covid-19 especialment per part de Vox, que ha arribat a criminalitzar alguns dels seus periodistes.

Aquí el moment:

Relacionats