Dijous, 2 de febrer de 2023 - Edició 1652
La República

[Vídeo] El president del Barça es querella contra un famós youtuber per dir-li ‘Nobita’

AuronPlay explica que ha rebut la notificació que la justícia ha desestimat la demanda

Gerard Sesé 05/09/2019

El jove badaloní Raül Álvarez, més conegut com AuronPlay, és un youtuber que va camí d’assolir els 20 milions de subscriptors a la plataforma de vídeos YouTube.

En Raül es va fer famós comentant vídeos estrafolaris i grotescos que trobava per Internet fins a convertir-se en un referent dels adolescents i joves consumidors de tot el món 2.0 de la xarxa.

El seu últim vídeo, l’AuronPlay explica que va rebre una carta que l’instava a anar a la ciutat de la justícia a recollir un notificació judicial. Amb la seva gràcia, narra tot el procés i com va acabar descobrint que era el mateix president del Barça, Josep Maria Bartomeu, que l’havia denunciat.

Els motius que els serveis jurídics de Bartomeu esgrimeixen per a justificar la querella són uns tuits del youtuber que va publicar fent broma sobre la marxa de Neymar JR del Barça cap al PSG el 2017. Algunes piulades denunciades són les que es referia al president del Barça com en “Nobita”, el nen protagonista de la sèrie de dibuixos Doraemon per les seves suposades similituds físiques, i altres expressions desafortunades com “anirem tots a per tu”.

El mateix Raül explica que la notificació judicial adjunta el text demandant i que la jutgessa que va rebre la denúncia no la va acceptar a tràmit i que, per tant, tot quedava en un no res.