Edició 2130

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 25 de maig del 2024
Edició 2130

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 25 de maig del 2024

VÍDEO | El 78,5% dels espectadors de ‘Bola de Drac Super: el Superheroi’ l’han vist en català 

|

- Publicitat -

L’anime i, especialment sèries com ‘Bola de Drac’, continua ben present a la vida dels joves i no tan joves que la seguien religiosament, i en català, a TV3. Per això, no és d’estranyar que sigui la llengua escollida a l’hora d’acudir a l’estrena de ‘Bola de Drac Super: el Superheroi’.

Publicitat

TV3 ha detallat que el 78,5% dels espectadors de Catalunya l’han vist en català. Una dada que evidencia, per una banda, la importància del doblatge i, per l’altra, la bona resposta del públic a una oferta interessant i en la llengua pròpia.

I és que l’anime “Bola de Drac” té gairebé 40 anys d’existència i ha acumulat grans èxits tant als cinemes, com a la televisió de diversos països. A Catalunya va arribar als anys 90 a la televisió pública i va encisar l’audiència, convertint-se en un anime de referència.

Aquesta nova entrega, produïda per l’estudi Toei Animation, dirigida per Tetsuro Kodama i escrita per Akira Toriyama, també ha obtingut una molt bona acollida a les sales catalanes. De fet, el coordinador de Crunchyroll —el Netflix de l’anime— ha destacat la força i la fidelitat del públic catalanoparlant.

Publicitat

Opinió

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut