Diumenge, 9 de maig de 2021 - Edició 1018
La República

[Vídeo] Denuncien que Sánchez ha trucat als mitjans de la caverna per amagar una bomba de Villarejo sobre Letízia

El programa de la televisió pública basca ‘En jake’ ha tingut de convidat el senador Jon Iñarritu d’EH Bildu. Durant una taula rodona, el polític basc ha assegurat que des […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 29/11/2018
Els reis d'Espanya

El programa de la televisió pública basca ‘En jake’ ha tingut de convidat el senador Jon Iñarritu d’EH Bildu. Durant una taula rodona, el polític basc ha assegurat que des de Madrid se sap que fa dies que el mateix president del Gobierno, Pedro Sánchez, estaria trucant a les principals capçaleres i periodistes espanyols de renom perquè actuïn amb “sentit d’Estat” un cop esclati l’últim escàndol que destaparia l’excomissari del Cos Nacional de Policia de l’Estat espanyol, José Manuel Villarejo. Segons el senador, es tractaria d’una informació de “salsa rosa”, és a dir, quelcom relacionat en l’àmbit privat de la reina Letizia.

Davant de tals informacions, el presentador de l’espai, el periodista Xabier Lapitz, ha assegurat que li ha arribat que es tractaria d’una informació relacionada amb la relació entre la reina i el seu ‘compi yogui’ un amic íntim de la reina amb qui s’enviava missatges de WhatsApp i amb qui anava a classes de yoga.

Al programa també es pregunten d’on ha tret Letízia els 8.000 milions d’euros que ha transcendit que té al seu compte corrent.

Aquí el moment: