Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

[Vídeo] Denuncien que Sánchez ha trucat als mitjans de la caverna per amagar una bomba de Villarejo sobre Letízia

Un periodista basc apunta que es tracta d'un escàndol relacionat amb el 'compi yogui' de la reina

|

- Publicitat -

El programa de la televisió pública basca ‘En jake’ ha tingut de convidat el senador Jon Iñarritu d’EH Bildu. Durant una taula rodona, el polític basc ha assegurat que des de Madrid se sap que fa dies que el mateix president del Gobierno, Pedro Sánchez, estaria trucant a les principals capçaleres i periodistes espanyols de renom perquè actuïn amb “sentit d’Estat” un cop esclati l’últim escàndol que destaparia l’excomissari del Cos Nacional de Policia de l’Estat espanyol, José Manuel Villarejo. Segons el senador, es tractaria d’una informació de “salsa rosa”, és a dir, quelcom relacionat en l’àmbit privat de la reina Letizia.

Publicitat

Davant de tals informacions, el presentador de l’espai, el periodista Xabier Lapitz, ha assegurat que li ha arribat que es tractaria d’una informació relacionada amb la relació entre la reina i el seu ‘compi yogui’ un amic íntim de la reina amb qui s’enviava missatges de WhatsApp i amb qui anava a classes de yoga.

Al programa també es pregunten d’on ha tret Letízia els 8.000 milions d’euros que ha transcendit que té al seu compte corrent.

Aquí el moment:

Et pot interessar  I si aprofitem la incompetència del PSOE i del PP?
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió