Dissabte, 4 de febrer de 2023 - Edició 1654
La República

VÍDEO | Denigrant tracte de la Federació Espanyola de Futbol a les jugadores del Barça en l’entrega de medalles de la Supercopa

Allau de crítiques a la RFEF per no entregar en mà les medalles a les campiones, com sí que va fer amb els jugadors del Barça masculí fa una setmana

Carme Garau 23/01/2023
La "entrega" de medalles a les campiones del Barça. Vídeo publicat per Barça femení fotos. Tw: @Barcafemenifoto

El Barça femení ha aixecat la tercera Supercopa d’Espanya de la seva història després de la victòria en el partit d’aquest diumenge contra la Reial Societat per 0 gols a 3. L’èxit i perseverança de les blaugranes ha contrastat amb la devaluada “entrega” de medalles.

Realment, ni tan sols es pot considerar una entrega. Els dirigents de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) s’han limitat a deixar les medalles damunt un taulell, obligant les campiones a passar una per una i a recollir elles mateixes les medalles. Davant la manca d’atenció per part de la RFEF, algunes jugadores s’han penjat entre elles les medalles.

Reaccions

Les mirades s’han girat cap al president de la federació, Luís Rubiales, que estava a la llotja de l’estadi José Fouto de Mérida i que no ha volgut baixar al camp durant l’entrega. A les xarxes, alguns usuaris han relacionat el tracte denigrant a les guanyadores de la Supercopa amb el fet que algunes d’elles s’hagin plantat en contra del seleccionador de la selecció espanyola femenina, Jorge Vilda.

Així mateix, molts tuitaires han comparat la trista escena d’aquest diumenge amb la celebració de la setmana passada a la final de la Supercopa d’Espanya masculina a l’Aràbia Saudita, on Rubiales va atendre personalment els jugadors del Barça.