Dimarts, 27 d'octubre de 2020 - Edició 824
La República

[Vídeo] Barricades i piquets als voltants del Camp Nou

Els Mossos carreguen contra els manifestants que s’han organitzant amb accions similars a les viscudes a plaça Urquinaona els dies posteriors a la publicació de la sentència

Redacció
Redacció 18/12/2019
Un grup de manifestants situa un contenidor al mig de la Travessera de les Corts el 18 de desembre del 2019. (Horitzontal)

Enfrontaments i primers aldarulls a l’entorn del Camp Nou entre un grup de manifestants i els Mossos d’Esquadra. La policia catalana tenia un doble cordó format a la Travessera de les Corts. Un d’ells ha reculat, els agents han entrat dins del recinte del Camp Nou i han tancat la porta d’accés 16 per impedir l’accés dels manifestants. L’altre cordó ha fet marxa enrere per la Travessera de les Corts i un grup de manifestants encaputxats els ha començat a llençar objectes. Els Mossos han fet càrregues i han disparat projectils de foam amb l’objectiu de dispersar-los, mentre hi ha manifestants han fet algunes barricades amb contenidors.

Segons han informat els Mossos, un grup de manifestants han llençat objectes, com llaunes, ampolles i pirotècnia, a la línia policial, i han arrencat senyals de trànsit.

Altres concentrats han intentat obrir les tanques d’accés al recinte del Camp Nou. De fet, els Mossos d’Esquadra també han actuat dins del mateix recinte, on hi ha hagut alguna càrrega. Desenes d’agents es mantenen a dins del recinte.

En l’operatiu hi ha desenes de furgonetes, que els Mossos han utilitzar per dispersar els concentrats en algunes zones.

Relacionats