Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023
Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023

[Vídeo] Antena 3 intenta dissimular la bandera franquista d’un entrevistat i la xarxa se’n fot

|

- Publicitat -

El que havia de ser un reportatge per posar tendre els espectadors, s’ha convertit en una burla a les xarxes socials. El Plural s’ha fet ressò del fet que Antena 3 ha informat del detall que havia tingut l’Ajuntament del poble de Beniflà, a València, regalant una cistella de Nadal a tots els seus habitants, i ha volgut entrevistar alguns dels beneficiats d’aquest detall.

Publicitat

Durant un moment, el reportatge donava veu a una parella que expressaven el seu agraïment per aquest regal, però l’home duia posada una mascareta amb la bandera franquista a un costat mentre la dona parlava al micròfon. De fet, des d’Antena 3 han estat ben conscients d’aquesta pífia, i en un altre pla del reportatge el que parlava pel micròfon era l’home, que aquest cop s’havia tapat la mascareta franquista amb una altra mascareta, en aquest cas, amb el nom del poble de Beniflà.

Alguns usuaris de la xarxa han percebut aquest detall, i han omplert Twitter de mofes cap a Antena 3 i el seu fallit intent de dissimular el símbol franquista.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió