Divendres, 27 de gener de 2023 - Edició 1646
La República

[Vídeo] Álvaro de Marichalar intenta boicotejar un acte de la Diada a Ginebra i l’expulsen cridant “Visca la República!”

El passat 13 de desembre es va celebrar un acte oficial per la Diada d’enguany convocada per la conselleria d’exteriors de la Generalitat de Catalunya a Ginebra. De cop i […]

Gerard Sesé 15/09/2018
Álvaro de Marichalar

El passat 13 de desembre es va celebrar un acte oficial per la Diada d’enguany convocada per la conselleria d’exteriors de la Generalitat de Catalunya a Ginebra.

De cop i volta, l’aristòcrata Álvaro de Marichalar, va presentar-se a l’acte per sorpresa amb l’actitud de boicotejar-lo. Tot provocant, va començar a cridar “Viva España, viva el Rey”.

Ràpidament, els assistents van respondre exclamant “fora els Borbons”, “República” i “independència”.

Marichalar, a més, va fer les seves proclames unionistes i nacionalistes espanyoles amb una copa de cava a la mà.

A l’acte, van estar presents el delegat del Govern a Suïssa, Manuel Manonelles, el secretari del Consell Universitari de Catalunya, Lluís Baulenas i la secretària general d’ERC, Marta Rovira.

Reconeix que pren drogues?

Mentre anava sortint de la sala, el germà de Jaime de Marichalar cridava “aquesta és la vostra democràcia” i “esteu abduïts” a més de llançar petons a càmera. Un cop fora la sala, l’home que el grava va dir-li “Deixa les drogues”, al que Marichalar respon: “Això t’agradaria a tu”.

 

https://twitter.com/denterd/status/1040298426091675649