Diumenge, 5 de desembre de 2021 - Edició 1228
La República

[Vídeo] Així grapeja a traïció el pit d’una activista de Femen en Manuel Andrino, líder falangista

El diumenge passat, el col·lectiu feminista Femen va irrompre en mig d’una manifestació de falangista i d’ultradreta a favor de Franco en Madrid. A les imatges van fer la volta […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 20/11/2018
Manuel Andrino Lobo, jefe de La Falange

El diumenge passat, el col·lectiu feminista Femen va irrompre en mig d’una manifestació de falangista i d’ultradreta a favor de Franco en Madrid. A les imatges van fer la volta al món, literalment, i molts mitjans internacionals mostraven els radicals nacionalistes espanyols agredint a cops i puntades crits i escopinades les tres membres de Femen.

Però un detall va quedar inadvertit i que ha estat recuperat a les xarxes. Un dels membres de la Falange que es manifestava grapeja a traïció una de les noies. Com qui no vol la cosa i mirant cap a una altra banda, aprofita que un policia espanyol reté una noia i amb una mà li rebrega una teta.

Moments després dissimula i segueix cridant com si no hagués passat res però l’acció va quedar retratada. Aquest individu és Manuel Andrino, conegut líder de la ultradreta espanyola i que va ser un dels atacants al Centre Cultural Blanquerna, la seu de la Generalitat a Madrid. Una acció que va acabar amb unes lleus i irrisòries condemnes de les quals cap dels atacants ha complert després que el Tribunal Constitucional acceptés el recurs de les defenses.