Dijous, 23 de març de 2023 - Edició 1701
La República

Vicent Sanchis i Saül Gordillo deixaran les direccions de TV3 i Catalunya Ràdio el 27 d’abril

La CCMA dona el tret de sortida al procés per renovar les cúpules dels mitjans

Agències 01/04/2022
El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, i el de TV3, Vicent Sanchis, a la sessió de control de la CCMA al Parlament Data de publicació: divendres 25 de febrer del 2022, 12:55 Localització: Barcelona Autor: Cedida a l'ACN pel Parlament de Catalunya

Els directors de TV3, Vicent Sanchis, i Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, cessaran del càrrec el 27 d’abril, dia en què s’aprovaran les bases dels concursos que han d’escollir les noves direccions dels mitjans públics. Així ho ha acordat aquest divendres el consell de govern de la CCMA per unanimitat de tots els seus membres.

La CCMA dona així el tret de sortida al procés per renovar les cúpules dels mitjans i fer una “reorganització profunda” de la Corporació. El Consell ha acordat iniciar el procediment per redactar les bases del concurs públic de selecció de candidats, fixant com a data per aprovar-les el 27 d’abril.

Segons un comunicat difós per la CCMA, la renovació és el “primer pas” per a “l’enfortiment de l’esperit fundacional” de l’ens, que ha de permetre “reforçar les missions de servei públic” i “redissenyar les estratègies” dels mitjans per impulsar una oferta global de continguts i serveis “adaptada a noves tendències de consum i llenguatges”.