Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Vergonyós: S’enorgulleix que la seva filla tregui millor nota al castellà i l’anglès que a la llengua catalana

|

- Publicitat -

La catalanofòbia no té límits, fins al punt que en ple debat sobre el percentatge de castellà a l’escola, s’ha tornat a evidenciar el retrocés de l’aprenentatge del català a les aules. En una piulada que s’ha fet viral, una usuària de Twitter es mostrava orgullosa que la seva filla hagi tret un suficient a l’assignatura de llengua catalana, i que per contra, hagi tret un notable al castellà i l’anglès. “Estic tan orgullosa d’ella”, ha reblat, fent entendre que no és important que s’aprengui català.

Publicitat

La piulada ha estat molt criticada, però sobretot ha remarcat un fet que Espanya nega: Cal reforçar la immersió lingüística en lloc de parlar de percentatge de castellà. De fet, la mateixa usuària ha canviat el tuit després d’encendre la polèmica, dient que la seva filla ha tret un suficient en català “i a la resta d’assignatures, notables i excel·lents”.


 

Et pot interessar  VÍDEO | "Parlaré en català perquè puc, gràcies a l'escola catalana", les primeres paraules en català de Rufián permeses al Congrés
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió