Dissabte, 28 de gener de 2023 - Edició 1647
La República

Uniformes a Tinder: la policia espanyola vol sancionar els agents que lliguen a les xarxes ensenyant la porra

Instagram s’omple de policies amb armilles, gorres, i amb la pistola carregada i a punt

Gerard Sesé 13/08/2019

Una de les fantasies sexuals més esteses arreu d’occident és l’ús d’uniformes per a destacar entre la competència o per a iniciar els jocs preliminars. És per això que aquells que en tenen un l’usen per atraure l’atenció. Un dels llocs perfectes per explotar-lo és en aquelles aplicacions i pàgines web on les fotografies es converteixen en autèntic catàleg per a remenar, triar i escollir algú amb qui passar una nit boja o, pels més innocents, algú de qui enamorar-se.

Les aplicacions per lligar, en les quals ja es pot incloure perfectament Instagram, un autèntic cau de seduccions, feromones en forma d’imatge i d’infidelitats, s’han convertit en l’aparador perfecte d’agents espanyols amb ganes de diversió.

Així doncs, policies espanyols solters usen l’uniforme oficial, les plaques, gorres, pistoles o porres i tot allò que l’atrezzo de la seva feina els permeti, per intentar fer trempar o mullar a qui els observa i, tal vegada, a part de satisfer una necessitat bàsica, també aconseguir augmentar els likes.

És per això que tal com explica Tele5, els dirigents de policia han començat a intentar posar fi a aquest desgavell. A ‘Cuatro al dia’, un inspector de policia José María Benito ha revelat la posició del cos de policia: “Se sancionarà amb una privació del sou i ocupació entre 5 dies i 3 mesos depenent de la foto i de l’ús”, revelava.