Dijous, 23 de març de 2023 - Edició 1701
La República

Una pizzeria de Barcelona cancel·la una reserva quan s’adona que el client és VOX

El partit d’ultradreta i nacionalista espanyol radical, VOX, havia convocat un acte a Barcelona. A través d’un comunicat a Twitter, el partit franquista anunciava el canvi d’ubicació de la trobada […]

Gerard Sesé 21/11/2018
Javier Ortega Smith, secretari general de Vox

El partit d’ultradreta i nacionalista espanyol radical, VOX, havia convocat un acte a Barcelona. A través d’un comunicat a Twitter, el partit franquista anunciava el canvi d’ubicació de la trobada però ho feia amb una mentida: els motius que donava eren per culpa de les amenaces rebudes pels independentistes.

Però ben aviat s’ha destapat la vil mentida, ja que el restaurant on VOX havia reservat taula, Peccata Pizza, ha cancel·lat la cita en saber que es tractava del partit de Santiago Abascal.

De fet, ha emès un comunicat a les seves xarxes on explica es desvinculen totalment de l’acte que el dimecres 21 de novembre de 2018 havia convocat al nostre local Vox Barcelona: “Volem deixar clar que el Grup Pepa Tomate i Peccata Pizza érem totalment aliens a què la reserva que ens havia fet un client particular tenia com a objectiu un acte polític i que ens vam assabentar d’aquest fet a través de les xarxes socials de Vox. Per tant, i tenint en compte que es va fer servir la nostra marca sense el nostre consentiment, hem procedit a anul·lar la reserva”.