Edició 2129

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 25 de maig del 2024
Edició 2129

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 25 de maig del 2024

Una escola concertada de la zona alta de Barcelona fa proselitisme del PP a les xarxes

Així celebra el perfil de Facebook de l'escola Sagrat Cor de Sarrià el relleu al PP de Catalunya amb el nou líder Alejandro Fernández

|

- Publicitat -

El perfil de Facebook de l’escola concertada el Sagrat Cor de Sarrià, a Barcelona, ha penjat unes fotos on s’hi pot veure l’acte del PP a Catalunya que va representar el relleu a la capitania del partit nacionalista espanyol, ara a mans d’Alejandro Fernández en detriment de Xavier García-Albiol.

Publicitat

Doncs el perfil de l’escola ha penjat diferents fotos i un text on enalteix i fa proselitisme del partit unionista: “una nova etapa al PP amb propostes per a millorar la vida dels catalans” diu.

Però el més greu de tot és que, entre les fotos, hi apareix la professora de l’escola Sagrat Cor de Sarrià Elisa de Matas que, justament, és l’encarregada de dur a terme les xarxes de l’escola. Al text, la professora del centre concertat afirma que formarà part del nou projecte popular: “Un honor formar part de l’equip com a secretària d’Educació i Família”. De fet, Elisa de Matas va ser, entre 2011 i 2015, coordinadora d’Educació a l’Ajuntament de Badalona de la mà d’Albiol i coordinadora d’Atenció a les Persones a l’Ajuntament de Badalona i també secretària de l’Àrea de Formació i Educació del PP de Catalunya.

La publicació va estar activa durant hores fins que, segons Elisa de Matas, el centre li va demanar que s’esborrés, ja que l’havia penjat per error.

On és l’unionisme quan passen aquestes coses?

No cal dir que si un professor d’una escola pública o concertada de Catalunya hagués comès un error similar però en l’eix nacional oposat hauria estat acusat d’adoctrinament i de neteja-cervells. Un escàndol majúscul que hagués aclaparat la premsa de la caverna espanyola i els mitjans de comunicació fets des de la Meseta i, a més, un escarni a les xarxes dels hiperventilats nacionalistes espanyols. Una vegada més, la doble vara de mesurar els retrata.

Et pot interessar  Fernández canvia d'opinió i ara posa condicions a un acord amb Illa: "Enviar l'independentisme a l'oposició"

Publicitat

Opinió

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut