Dimecres, 1 de febrer de 2023 - Edició 1651
La República

Un regidor del PP mescla masclisme i coronavirus: “Ara que les dones podien arribar soles i borratxes a casa…”

#MarcaEspaña: El polític popular fa “broma” sobre la quarantena i el confinament

Redacció 21/03/2020
Salvador Escudero, redgidor del PP a Torrox | @RadioTorrox

Salvador Escudero Salvatierra és regidor del PP a Torrox, una població d’Andalusia. El polític conservador ha aconseguit fer una de les publicacions a xarxes on segurament mescla com ningú els següents conceptes: masclisme, misogínia, coronavirus i Pedro Sánchez.

Escudero ha incendiat les xarxes fent una “broma” de mal gust i del tot reprovable a un representant públic. El regidor del PP ha escrit el següent en referència al confinament domiciliari obligatori declarat per l’estat d’alarma per intentar minvar la propagació del nou coronavirus: “Ahora que muchas podían llegar a su casa solas y borrachas… va Míster Sánchez y cierra los bares”.

El mateix regidor de Festes que va demanar “responsabilitats penals” per al President del Gobierno per “promoure el 8M i accelerar la propagació de virus com gasolina al foc” quan ell mateix un dia abans va publicar una foto en to festiu, celebrant els carnavals envoltat de gent i en contacte físic i directe. Un Marca Espanya com una casa de pagès. Malgrat que va esborrar la publicació, algú en va poder fer una captura, recuperada per ElPlural.