Dimarts, 31 de gener de 2023 - Edició 1650
La República

Un exlegionario, entre els nous sospitosos del crim de Susqueda

Sorprenent gir en les investigacions del doble crim al pantà de Susqueda on hi van perdre la vida l’agost del 2017 en Marc i la Paula. Els Mossos d’Esquadra han […]

Gerard Sesé 04/01/2019

Sorprenent gir en les investigacions del doble crim al pantà de Susqueda on hi van perdre la vida l’agost del 2017 en Marc i la Paula.

Els Mossos d’Esquadra han hagut de deixar en llibertat Jordi Magentí, en presó preventiva, davant la falta de proves i ara han hagut de centrar la seva investigació en nous sospitosos, descartats a l’inici de les investigacions.

Segons diferents mitjans, aquella matinada, al pantà de Susqueda hi va haver una festa rave i la policia catalana en seguirà la pista de les persones que hi van acudir. També s’ha recuperat l’opció d’un francès que estava a la zona i que en el moment de declarar presentava una ferida a la mà. Ara està desaparegut, ja que l’adreça i telèfons francesos que va donar han resultat ser falsos.

L’últim sospitós és un exlegionari (a la foto). Els veïns de la zona de Rierica van declarar que l’exlegionari, que vestia roba de camuflatge el dia dels fets, va discutir amb una parella que es trobava a la zona del pantà de Susqueda el mateix dia de la desaparició d’en Marc  i Paula. Poc després, a més, aquest home va publicar en les seves xarxes socials que aquell dia “havia robat sacs de dormir i menjar a dos joves”.