Dilluns, 30 de gener de 2023 - Edició 1649
La República

Un Borbó troba a faltar Franco: “Sigo rezando por ti”

El besnét de dictador sanguinari Francisco Franco i de sang borbònica, Luis Alfonso Gonzalo Víctor Manuel Marco de Borbón i Martínez-Bordiú ha declarat l’amor incondicional pel feixista a les xarxes. […]

Gerard Sesé 20/11/2018
Luis Alfonso de Borbon

El besnét de dictador sanguinari Francisco Franco i de sang borbònica, Luis Alfonso Gonzalo Víctor Manuel Marco de Borbón i Martínez-Bordiú ha declarat l’amor incondicional pel feixista a les xarxes.

L’aristòcrata, considerat pels seus seguidors com el rei Lluís XX de França i Navarra, ha fet un tuit on assegura que malgrat que avui faci 43 anys que Franco va morir, segueix més viu que mai. “Te fuiste hace 43años, pero estás más presente que nunca.
Tus enemigos y unos traidores a la Patria no te olvidan, ni cesan de mencionarte. Otros muchos te seguimos recordando y rezando por ti”.

El fill d’Alfons de Borbó i Dampierre, duc de Cadis i de María del Carmen Martínez-Bordiú Franco, néta del dictador d’Espanya Francisco Franco, ha encès les xarxes a parts iguals: des dels que l’han criticat fins al que han lloat el seu amor incondicional cap al dictador malgrat que només tingués 1 any quan el falangista va morir.