Dissabte, 24 de setembre de 2022 - Edició 1521
La República

Twitter España tanca el perfil del jove influencer independentista Joan Mangues

L’igualadí assegura que la plataforma no li ha comunicat els motius

Gerard Sesé 04/12/2020

Twitter España torna a fer de les seves contra perfils independentistes. Aquest cop li ha tocat el rebre a Joan Mangues, un jove igualadí influencer que acumulava desenes de milers de seguidors.

En declaracions a La República, el jove independentista ha assegurat que “estava fent servir tranquil·lament Twitter quan de sobte, pam” se li ha bloquejat. L’influencer ha explicat que des de la plataforma “no m’han argumentat res” ni tampoc ha rebut cap correu.

Tanmateix, Mangues s’ha obert un altre perfil que amb només dues hores ja tenia més de 3.000 seguidors. Per sorpresa del jove, també Twitter li ha tancat “sense justificació”. L’independentista ha explicat a La República que ha apel·lat les decisions i que segueix a l’espera. Sobre si ha estat algú que li ha denunciat el perfil, Mangues ha dit que “fa temps hi havia gent que organitzadament que em denunciava” però no pot assegurar que sigui aquest el motiu.

No és la primera vegada que Twitter produeix mal de cap a Mangues, ara fa un any i mig, va quedar arxivada la causa contra l’igualadí per una piulada carregant contra la policia per la mort d’un manter.