Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Tsunami reapareix per anunciar que dóna suport econòmic als 196 encausats de la Jonquera

|

- Publicitat -

Tsunami Democràtic, que des que es fa concretar la Taula de Diàleg ha desaparegut de manera sobtada de l’escena politicosocial catalana, ha tornat amb un petit missatge al seu canal de Telegram.

El motiu ha estat per anunciar que dóna suport als 196 encausats per la justícia espanyola pels talls a la Jonquera i El Petrús convocat pel mateix Tsunami.

Publicitat

El moviment anuncia que “després d’una primera valoració jurídica sobre les citacions anunciades aquesta setmana per l’acció a La Jonquera, Tsunami Democràtic informa que dóna suport econòmic i tècnic a les persones denunciades o sancionades per les accions convocades” i ofereix un correu electrònic: suport@tsunamidemocratic.cat.

El jutjat d’instrucció 4 de Figueres ha citat a declarar 196 investigats pel tall del Tsunami Democràtic que va bloquejar la frontera els dies 11 i 12 de novembre. La interlocutòria diu que els manifestants van tallar l’AP-7 “per interrompre la lliure circulació de persones i mercaderies”, que van muntar “barricades” damunt la calçada i que també van instal·lar-hi un escenari i els acusa de desordres públics i danys.

Et pot interessar  El periodista Jesús Rodríguez i l'empresari Josep Campmajó s'exilien a Suïssa per la investigació del Tsunami Democràtic
Publicitat

Opinió

Minut a Minut