Edició 1883

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 21 de setembre del 2023
Edició 1883

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 21 de setembre del 2023

Trobada l’avioneta desapareguda davant del delta a 100 metres de profunditat

|

- Publicitat -

Perduda dimarts i buscada des de dimecres, amb la col·laboració de dos vaixells de l’armada, l’avioneta desapareguda a mig trajecte entre Reus i Eivissa ha estat localitzada a 100 metres de profunditat. Ara es buscaran els cossos dels dos tripulants.

Publicitat

Dimarts al vespre se’n va perdre el rastre quan era a 40 milles del Delta de l’Ebre. Els dos ocupants de l’avioneta eren pilots experimentats de l’aeroclub de Reus, de 42 i 35 anys. L’aparell desaparegut és un bimotor que l’aeroclub havia comprat el 2018, i que tenia totes les revisions de seguretat i manteniment al dia.

Havien sortit al matí de l’aeroport reusenc en direcció a l’illa d’Eivissa i feien el trajecte de tornada, quan hauria caigut al mar a unes 40 milles nàutiques (uns 75 quilòmetres) de la destinació, mentre sobrevolava el delta de l’Ebre.

Els dos pilots, socis de l’aeroclub i membres de la junta, tornaven de fer un curset. El contacte amb l’aparell es va perdre cap a tres quarts de set de la tarda; la tornada estava prevista a un quart de vuit del vespre.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió