Dimarts, 28 de març de 2023 - Edició 1706
La República

Societat Civil Catalana en crisi: ERTO i “importants mesures d’ajust estructural”

Crida a la desesperada del seu president per a “rebre aportacions” dels ciutadans

Agències 15/10/2020
Pla de la roda de premsa de Sonia Reina, Fernando Sánchez Costa i Álex Ramos (Societat Civil Catlana) el 28 de febrer de 2020 (Horitzontal)

Societat Civil Catalana afronta un ERTO a la plantilla i pren “importants mesures d’ajust estructural” per fer front a la crisi econòmica derivada del coronavirus. Així ho ha avançat ‘Vozpopuli’ i ha confirmat el mateix president de l’entitat, Fernando Sánchez Costa, a través del seu compte de Twitter.

Segons Sánchez Costa, s’ha fet una gestió “extremadament austera dels recursos” i s’ha permès sanejar el deute. Recorda que l’entitat no rep ni un euro públic i fa una crida a la ciutadania a fer aportacions. “Hem substituït el capital econòmic amb un enorme capital humà i creativitat. La nostra associació està més viva que mai i més creativa que mai”, ha afegit.

Segons el president de SCC, la junta directiva de l’entitat està “unida i bolcada” per tirar endavant tots els projectes de transformació cultural i mobilització davant de les eleccions del 14 de febrer. “David, amb molts menys recursos, va vèncer Goliat. I així guanyarem”, ha conclòs.