Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 17 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 17 de abril del 2024

SCC demana al govern espanyol que denegui l’indult als líders independentistes

|

- Publicitat -

Societat Civil Catalana ha demanat al govern espanyol que rebutgi les peticions d’indult que s’han registrat per als líders independentistes condemnats arran del referèndum de l’1 d’octubre de 2020. En un comunicat, l’entitat ha considerat d'”enorme gravetat” els fets pels quals van ser jutjats i enviats a presó i ha criticat que els condemnats “no han mostrat penediment ni han demanat perdó”.

“En diversos casos han afirmat que ho tornaran a fer i han seguit encoratjant la ruptura de l’ordre constitucional”, ha esgrimit. A més, l’entitat presidida per Fernando Sánchez Costa creu que el judici de l’1-O va ser “just, públic i obert” i va complir “escrupolosament totes les garanties i tots els procediments”.

Publicitat

Contradiu l’expresident de l’entitat

L’expresident de Societat Civil Catalana, Josep Ramon Bosch, va demanar indultar els presos polítics perquè creia que l’Estat ha de ser “generós” perquè cal iniciar una etapa de “convivència” a Catalunya. Unes paraules que han caigut en un pou després del pronunciament de l’actual dirigent de l’entitat ultranacionalista espanyola. També han deixat malament Sergi Sol que ahir a La Sexta, citava SCC com una de les entitats que havia demanat l’indult.

Et pot interessar  SCC entra a fer campanya i demana al Suprem que investigui Puigdemont per blanqueig de diners
Publicitat

Opinió

Minut a Minut