Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

Saül Gordillo diu que les imatges de les càmeres de l’Apolo deixen “clar que no va fer res il·legal”

L’exdirector de l’ACN, Catalunya Ràdio i el ‘Principal’ queda en llibertat sense càrrecs, però haurà de declarar el 20 de febrer per una segona denúncia

Redacció 26/01/2023
Pla mitjà del director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, durant la cloenda de la primera Trobada del Podcàsting a Catalunya, en el marc del MAC de Granollers, el 29 de setembre del 2021. (Horitzontal) Data de publicació: dimecres 29 de setembre del 2021, 20:02 Autor: Gemma Sánchez

L’exdirector de l’ACN, Catalunya Ràdio i el ‘Principal’, Saül Gordillo, s’espolsa responsabilitats. En la compareixença al jutjat que l’investiga per una denúncia d’agressió sexual, el periodista ha assegurat que les imatges de les càmeres de seguretat de la discoteca Apolo (Barcelona) deixen “clar” que ell no va fer res il·legal amb la periodista que el va denunciar per tocaments no consentits.

La denunciant, per la seva banda, ha mantingut la seva versió inicial dels fets, afirmant que ella no va consentir els tocaments que li va fer el seu cap durant la festa posterior al sopar de Nadal de l’empresa l’1 de desembre.

Segona denúncia 

El jutge ha deixat en llibertat sense càrrecs l’exdirector del ‘Principal’. Tanmateix, el periodista haurà de declarar el 20 de febrer per una segona denúncia, en la qual és acusat per agressió sexual amb submissió química.