Divendres, 12 d'agost de 2022 - Edició 1478
La República

Sala-i-Martín descriu Enric Hernández com “el més gran estafador del regne d’Espanya”

L’economista recorda a l’exdirector de El Periódico i ara cap d’informatius de TVE que ha mentit durant anys als seus lectors

Gerard Sesé 07/01/2020
L'economista català Xavier Sala i Martín

La decisió d’ahir, en ple dia de Reis, del Parlament Europeu d’acceptar com a diputats de ple dret als exiliats Carles Puigdemnt i Toni Comín i, especialment, del pres polític Oriol Junqueras, líder d’ERC, va caure com una gerra d’aigua freda a l’Estat.

Tan gran va ser el trasbals, que TVE no va obrir amb aquesta bomba mediàtica, sinó que va relegar la plantofada europea a l’Estat a la tercera notícia. Uns informatius que tenen un nou cap: l’exdirector de El Periódico i màxim responsable de “The Nota”, Enric Hernández.

L’economista Xavier Sala-i-Martín no ha desaprofitat l’ocasió per a recordar a Hernández la seva editorial on assegurava que Puigdemont mai no podria ser eurodiputat. El professor d’universitat li etziba: “Menció especialíssima per a l’estafador més gran del regne i autor de la famosíssima “The Nota” que, tot i que va portar al seu diari a la ruïna, va ser premiat amb la direcció de RTVE. Enhorabona Enric, t’has lluït”: