Dissabte, 19 de setembre de 2020 - Edició 786
La República

Rufián contraataca i publica noves fotos d’un Guardia civil desitjant-li la mort

“Hijo de puta, te tenían que fusilar a ti y a tu familia de mierda”

Gerard Sesé
Gerard Sesé 05/08/2019
Agents de la Guardia Civil rebent classes en un gimnàs

Avui s’ha conegut la notícia que el guàrdia civil canari Luis Corujo ha estat eximit de responsabilitat per la Guàrdia Civil després d’arremetre contra l’independentisme català a través de les xarxes socials, segons ha explicat aquest dilluns l’associació professional UnionGC.

L’episodi va començar públicament el desembre del 2018, quan el diputat d’ERC Gabriel Rufián va citar uns tuits d’aquest agent i convidava el Ministeri de l’Interior a “controlar una miqueta persones” com Corujo. Davant la impunitat de la policia espanyola per atacar i intimidar l’independentisme, el diputat d’ERC ha anat més enllà i ha publicat unes noves imatges que recullen els greus insults d’un altre agent de les forces i cossos de seguretat espanyols.

En aquest cas, l’agent insulta reiterades vegades el republicà “hijo de puta” o “cabrón de mierda” i, fins i tot, fa referència a la seva família i al seu fill. “Hijo de puta, te tenían que fusilar a ti y a tu familia de mierda”.

El català ha fet broma preguntant-se “a veure si amb aquest hi ha més sort” per a denunciar la decisió de l’arxivament a l’altre guàrdia civil.

Relacionats