Dimecres, 25 de maig de 2022 - Edició 1399
La República

Plataforma per la Llengua vol enviar 30.000 signatures a Disney perquè incorpori el català

Demana que tothom signi la petició per a reclamar a la multinacional que inclogui la nostra llengua al seu nou producte estrella: Disney+

Gerard Sesé 31/03/2020
Disney+

Plataforma per la Llengua no cedeix. L’ONG del català està duent a terme aquests últims dies una intensa campanya perquè la multinacional audiovisual Disney inclogui el català al seu catàleg de pel·lícules i sèries de Disney+, una nova plataforma de continguts en línia com Netflix o HBO.

Sota el t´tiol “Pressiona Disney, signa pel català!”, Plataforma per la Llengua recorda que “petits i grans no podem gaudir en català a Disney+ de títols com Dumbo, Frozen, El regne del gel, Toy Story 4, Avions, Cars o els títols disponibles en la nostra llengua de la saga Star Wars, per posar alguns exemples” i per això demana que s’enviïn fins a 30.000 firmes directament a l’empresa.

“Ara arriba el teu moment de fer saber a Disney que vols que no et discrimini” encoratja l’ONG del català als ciutadans. Per fer-ho, demana entrar al web canvia.cat i signar la petició per exigir a Disney+ que no discrimini els usuaris catalanoparlants: “Amb un sol clic enviaràs la carta de petició a The Walt Disney Company!”.