Dimecres, 22 de març de 2023 - Edició 1700
La República

Pablo Hasel esclata contra Podemos: “Ajuden la monarquia a tapar els seus negocis bruts”

El Congreso, amb suport de Unidas Podemos i En Comú, ha rebutjat citar el Rei per parlar de contractes amb l’Aràbia Saudita

Gerard Sesé 17/01/2020

La Mesa del Congreso, amb la col·laboració necessària de Podemos i En Comú, ha vetat una iniciativa de la CUP que buscava forçar la compareixença davant la Cambra Baixa del Rei Felipe VI per passar comptes de les notícies sobre suposats suborns de l’empresa semipública espanyola DEFEX per aconseguir contractes d’armament a l’Aràbia Saudita, un cas que investiga la Fiscalia Anticorrupció.

Aquesta complicitat monàrquica d’un partit que ha fet bandera del seu tarannà republicà ha sorprès un represaliat per la justícia espanyola i icona de l’esquerra republicana espanyola, l’artista Pablo Hasel.

El raper ha esclatat després de saber la notícia i ha clavat una bona clatellada a Podemos i tot el seu entorn i amb el seu clar i inequívoc to directe: “Podemos ajudant la monarquia a tapar els seus negocis bruts. Més favors al règim, aquests farsants no arriben ni a republicans”.