Diumenge, 29 de gener de 2023 - Edició 1647
La República

Obren una investigació contra un periodista afí a Vox per aquest vídeo amb un manter

Creuen que Negre ha pogut cometre una falta o delicte contra la salut pública en acostar-se sense mascareta a menys de metre i mig a un venedor ambulant

Redacció 21/06/2020

El polèmic i tronat periodista Javier Negre, que ja va ser condemnat per inventar-se una entrevista a una dona maltractada, afí a Vox i ultranacionalista espanyol, torna a ser notícia per la seva mala praxi.

Un vídeo que ell mateix va fer s’ha convertit en un tret al peu pel mateix periodista. I és que la Subdelegació del Gobierno de Pontevedra ha donat l’ordre d’obrir una investigació per aclarir si s’ha comès un possible delicte contra la salut pública o un delicte d’odi.

Creuen que Negre ha pogut cometre una falta o delicte contra la salut pública en acostar-se sense mascareta a menys de metre i mig d’un venedor ambulant que oferia productes tèxtils en un passeig marítim. Es pretén investigar també si les maneres de dirigir-se al venedor poden ser constitutius d’un delicte d’odi.

Negre es troba a Galícia seguint els actes de precampanya electoral del líder de Vox, Santigo Abascal, que des de divendres té mítings programats a la comunitat.