Diumenge, 14 d'agost de 2022 - Edició 1480
La República

Netflix creu que una sèrie sobre Mainat donaria per 10 temporades

L’humor del productor segueix intacte i suggereix a l’empresa de continguts en línia que podrien fer una serie sobre ell

Gerard Sesé 12/11/2020
Imatge d'arxiu de Josep Maria Mainat

Josep Maria Mainat, malgrat els mals de cap que té a sobre després del suposat intent d’assassinat de la seva dona, els escàndols a una de les seves cases i l’acusació d’assetjament per part de l’Angela Dobrowolski, no ha perdut el sentit de l’humor.

I ho ha demostrat avui fent burla de si mateix. I és que resulta que la companyia de continguts audiovisuals en línia, Netflix, feina una piulada oberta a tots els seus seguidors a què aportessin algun motiu pel qual ells haurien de fer una sèrie sobre la seva vida privada.

Mainat contestava amb un “a veure per on començo” en referència a totes les trifulgues que han ocupat portades i telediaris aquestes últimes setmanes. Per si no fos poc, el perfil de Netflix aprofitava i seguia la broma i en català: “Així a ull, calculem que donaria per 10 temporades, remake i adaptació americana. Ah, i el musical, el musical que no falti”.