Dilluns, 27 de juny de 2022 - Edició 1432
La República

Mofa amb televisió espanyola per dir que la reina Letizia “torna a treballar” després de la quarantena

La Monarquia, una feina essencial per a la societat?

Redacció 01/04/2020

L’enduriment del confinament imposat des del dilluns passat per l’executiu espanyol de Pedro Sánchez ha significat que només els serveis essencials per a la societat puguin mantenir la seva activitat. Això significa bàsicament només el sector de l’alimentació, sanitat i farmacèutic, comunicatiu i de transports. Ara, però, sembla que també la monarquia és un servei essencial.

Segons la televisió pública espanyola, la reina Letizia ja pot tornar a “la feina” després d’haver passat la quarantena. Si ja és graciós que es consideri que els reis treballen, la continuació de la notícia encara és més grotesc: ho fa “amb elegància després de el seu aïllament” i convida que els espectadors mirin “els seus millors looks working”.

La Reina espanyola ha hagut d’estar en confinament no per l’Estat d’alarma sinó que el motiu de la seva quarantena va ser pel fet d’haver coincidit en un acte amb Irene Montero, portadora del coronavirus.

Com no podia ser d’una altra manera, la noticia ha omplert la xarxa de comentaris i burles sobre la monarquia espanyola i la “feina” de la reina.