Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023
Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023

Més detalls de l’espionatge a Corinna Larsen dirigit per Juan Carlos I

|

- Publicitat -

Corinna Larsen va instal·lar càmeres de seguretat a casa seva, va blindar els seus ordinadors i telèfons mòbils, i fins i tot va inspeccionar el seu cotxe per por que l’espiés el CNI. Per fer-ho, l’examant de l’emèrit va contractar una agència de detectius Suïssa, i el diari El País n’ha filtrat els correus que Corinna va enviar al propietari de l’empresa el 2020, en els quals també acusava Juan Carlos I d’intentar col·lapsar totes les seves finances.

Publicitat

L’empresària utilitzarà aquests arguments per la demanda civil que va presentar contra l’exmonarca per espionatge i assetjament al Regne Unit. Larsen assegura que tant ella com el seu equip van rebre amenaces, que els van vigilar electrònicament, i que els van espiar presencialment a l’hotel Mandarín de Ginebra l’any 2018.

L’examant del rei emèrit culpa el borbó, però al mateix temps al seu amic i exdirector del CNI, Fèlix Sanz Roldán. Segons Corinna, després de declarar com a testimoni al judici a Roldán, l’entorn del rei emèrit va pressionar diversos bancs perquè li posessin tota mena de traves com ara tancar-li comptes corrents.

 

 

Et pot interessar  Clatellot del Consell d'Europa a Espanya per l'ús de Pegasus: l'insta a compensar les víctimes i deixar enrere el secret d'estat
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió