Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023
Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023

#MarcaEspaña Un violador no entrarà a la presó malgrat haver comès un delicte d’agressió sexual

|

- Publicitat -

Els delictes més greus com les violacions i agressions sexuals continuen sortint sovint impunes a Espanya. Tal com informa El Plural, un jutjat de Múrcia no ha sentenciat presó per un violador que es va aprofitar d’una dona que treballava per ell, enduent-se-la amb el seu vehicle a un terreny per violar-la.

Publicitat

Malgrat que la fiscalia havia sol·licitat una pena de dos anys de presó, sens dubte molt insuficient, hi ha una sèrie de condicionants que han fet que finalment no hi hagi de ficar el peu, entre ells que hi ha una “prohibició d’acostar-se a la víctima a menys de 500 metres dels llocs on freqüenta, així com de qualsevol mena de comunicació amb ella”. A més, també hi ha una mesura que implica la llibertat vigilada de l’acusat, un fet determinant per l’acusació particular, que va acceptar aquestes condicions, a banda de la multa que pagarà el culpable i la realització d’un curs d’educació sexual.

Tot plegat, fa pensar sobre la manera de resoldre casos tan greus com aquest per part de tots els implicats en el judici.

 

Et pot interessar  Denuncien una nova agressió sexual entre menors a Badalona
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió