Dilluns, 27 de juny de 2022 - Edició 1432
La República

#MarcaEspaña Revelen el joc brut d’inspectors del Banc d’Espanya per ajudar estudiants per les oposicions

Tres inspectors aprofiten la desesperació dels aspirants a entrar al Banc d’Espanya per cobrar un sobresou de fins a 8.000 euros en un mes

Redacció 28/10/2021
Imatge d'uns bitllets d'Euro / Banc d'Espanya

Tres inspectors del Banc d’Espanya cobren milers d’euros en efectiu de desenes d’estudiants sense factures ni rebuts a canvi de preparar-los per les oposicions per entrar a l’organisme. Ho expliquen unes informacions d’Eldiario.es, que asseguren que fa més de cinc anys que cobren aquest sobresou, que en alguns casos ha arribat a 8.000 euros en un mes, i que evidentment no passa per cap control del mateix Banc d’Espanya. Els responsables d’aquests tripijocs són el director del departament de resolució del Banc d’Espanya, el seu germà, i una altra inspectora.

Com no podia ser d’una altra manera, aquesta mala praxi no s’anuncia enlloc, sinó que funcionen pel boca-orella entre els aspirants desesperats per formar part de l’entitat. Les classes s’imparteixen en línia i el contacte presencial amb els alumnes només es dona en el moment de fer els pagaments en efectiu.