Divendres, 4 de desembre de 2020 - Edició 862
La República

Mainat avisa: “Perseguiré judicialment qualsevol intromissió il·legítima a la meva intimitat”

“M’oposo totalment a la difusió pública de qualsevol imatge captada a l’interior del meu domicili”

Redacció
Redacció 20/10/2020
11/06/2020 Josep Maria Mainat acude al tanatorio Sancho de Ávila donde se encuentran los restos mortales de Rosa María Sardá, en Barcelona a 11 de junio de 2020. POLITICA Europa Press Reportajes - Europa Press

El productor Josep Maria Mainat ha trencat el seu silenci després de tot l’escàndol amb el presumpte intent d’assassinat de la seva dona i les causes obertes per violència masclista després de les denúncies d’Àngela Dobrowolski.

La premsa groga hi ha sucat pa i han assetjat un dels domicilis de Mainat a Barcelona amb constants intents de fer-se amb imatges del que hi passa al seu interior, després que diferent gent entrés i sortís del domicili i, fins i tot, hi hagués una picabaralla i detinguts.

Sobre tot plegat, Mainat ha escrit un missatge clar i contundent a Twitter: “M’oposo totalment a la difusió pública de qualsevol imatge captada a l’interior del meu domicili, ja que vulnera el dret a la intimitat personal i familiar i a la mateixa imatge.”

Però no es queda aquí i avisa que “perseguiré judicialment qualsevol altra intromissió il·legítima en aquests drets fonamentals”.

Relacionats