Edició 2123

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 18 de maig del 2024
Edició 2123

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 18 de maig del 2024

L’homofòbia no s’atura als Països Catalans: Apallissen dos joves gais a València i la policia treu ferro a l’assumpte

|

- Publicitat -

Un nou cas greu d’homofòbia ha passat aquest cap de setmana als Països Catalans. Dos joves de 21 anys, passejaven per València quan una desena d’agressors van intentar atracar-los, i finalment els van atonyinar a crits de “maricón” i insults homofòbics, enduent-se una ronyonera i un mòbil.

La policia es va presentar als llocs dels fets, però no li van proposar posar una denúncia a les víctimes, sinó que els hi van dir que els acompanyessin per intentar trobar els agressors. Per acabar-ho d’adobar, la policia nacional espanyola es va mostrar pràcticament còmplice dels fets, quan van blanquejar, un cop més, un cap flagrant de violència contra el col·lectiu LGTBI, recomanant a les víctimes que no posessin la denúncia, ja que “estaven pendents d’altres casos masclistes, i perdrien tota la tarda”. Segons informa el diari El Plural, un dels joves agredits està sent emparat per les Oficines Orienta de la Generalitat valenciana, que assessoren psicològicament a qui hagi patit casos similars d’agressions.

Et pot interessar  El Govern fomenta l'ús del català en els mitjans de comunicació a les Illes davant “l’amenaça del PP i Vox”
Publicitat

Opinió

Minut a Minut