Edició 1953

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 30 de novembre del 2023
Edició 1953

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 30 de novembre del 2023

L’exvicedegà del Col·legi Oficial de Psicologia: “Hi ha 2 milions de persones que pateixen un trastorn obsessiu compulsiu”

|

- Publicitat -

L’exvicedegà del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, Ricard Cayuela assegura que a Catalunya “hi ha 2 milions de persones que pateixen un trastorn obsessiu compulsiu” en referència als independentistes a qui compara amb els coloms: “se li dóna menjar com als coloms. I els coloms segueixen menjant. Pateixen una primera decepció, però la superen.”

Publicitat

En una entrevista infame a El Triangle, Cayuela sembla pregonar les idees més ultres de Vox, Compara l’independentisme amb el nazisme: “Abans que els nazis acabessin cremant gent, hi havia un moviment popular. Segurament ningú pensava al principi que allò acabaria com va acabar. Aquí és on som”.

Considera Puigdemont un líder malalt com en Joker, el dolent de Batman: “Els que té al davant el consideren un boig. I quan s’erigeix en líder, que a més mata, resulta que la gent es rebel·la contra el sistema imposat i comença a cremar la ciutat. Hi ha un paral·lelisme amb el que estem vivint aquí.”. A més en desitja la seva mort (esperem que política) d’ell i dels líders independentistes: “En el moment en què els instigadors que estan donant menjar als coloms desapareguin, canviaran les coses. Mort el gos, s’ha acabat la ràbia”.

Crit al cel dels psicòlegs independentistes

La sectorial de l’ANC, Psicòlegs per la Independència, han posat el crit al cel per les declaracions Ricard Cayuela que consideren que “atribueix una psicopatologia tan greu com un TOC als independentistes” i això incompleix en diversos punts el codi deontològic del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.

A més, consideren gens científic i empíric la seva anàlisi: “no explicar com ha arribat al diagnòstic” i, a més, asseguren que així “falta al respecte a les persones amb TOC”.

Publicitat

Més notícies

Opinió