Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

L’escola Sagrat Cor de Sarrià defensa la professora del PP i no es disculpa amb els pares

Aquest és l'infame e-mail que ha enviat la direcció del centre als pares i l'equip no docent

|

- Publicitat -

Ahir, La República us explicava com una professora de l’escola concertada Sagrat Cor de Sarrià va fer proselitisme del PP a través del Facebook oficial del centre educatiu. La publicació, que va romandre algunes hores activa, es va publicar per un error de la professora Elisa de Matas, militant del PP de Catalunya i que, amb el nou lideratge d’Alejandro Fernández, té, fins i tot, un càrrec orgànic del partit unionista espanyol.

Com bé explicava aquest mitjà, si la pífia l’hagués comès una persona independentista, l’escàndol i el rebombori que hagués creat la caverna mediàtica espanyola hauria estat de dimensions desproporcionades.

Publicitat

Cap disculpa i defensa de la professora del PP

Davant del ressò de la notícia, la direcció del centre ha enviat un e-mail als pares de les criatures i als professors del Sagrat Cor de Sarrià. El text, al qual ha tingut accés La República, no només no demana disculpes per l’incident sinó que també defensa i excusa la professora. El centre, a més, assegura que amb aquest e-mail pretén “aclarir la situació incòmoda que està vivint” l’escola i que en cap moment s’ha volgut posicionar políticament. A més, recorda que el col·legi “seguirà intensament el compromís amb l’ideari cristià” i acaba assegurant que malgrat el que ha passat el centre ha rebut suports: “moltes gràcies pel vostre suport i sinceritat”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut