Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

Les víctimes de l’agressió homòfoba a la platja del Somorrostro de Barcelona es personen com a acusació particular

Els Mossos d’Esquadra van detenir quatre persones implicades en l’atac a la parella

Avatar
Agències 10/08/2021
La platja del Somorrostro de Barcelona, acordonada per la presència d'un objecte al fons del mar el 24 de febrer del 2020 (horitzontal)

Les víctimes de l’agressió homòfoba a la platja del Somorrostro de Barcelona s’han personat com a acusació particular aquest dilluns, segons ha informat l’Observatori Contra l’Homofòbia (OCH), que els facilita el procés. Els Mossos d’Esquadra van detenir quatre persones implicades en l’atac a la parella, que va tenir lloc la nit del dissabte 29 de maig, gràcies a la investigació de la Unitat Central de Delictes d’Odi i Discriminació. L’últim dels detinguts es va presentar voluntàriament a la comissaria. Dos arrestats majors d’edat, de 26 i 22 anys, van entrar a presó, mentre que el menor -de 17 anys- va passar a la fiscalia de menors.

Els fets van passar mentre les víctimes estaven amb altres amics a la platja quan van irrompre quatre joves violents amb escopinades, insults de ‘maricons de merda’ i amenaces. Els agressors van començar a donar cops de puny i puntades de peu a les dues parelles d’homes.

Una de les víctimes va patir ferides de gravetat, amb diversos hematomes i una fractura maxil·lar, segons va informar l’Observatori Contra l’Homofòbia (OCH).