Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023

Les últimes sortides de to de Doña Letizia demostren el seu caràcter despòtic

Munta un ciri dins un centre comercial i contesta de males maneres una alumna de belles arts quan li ensenyava la seva creació

|

- Publicitat -

La reina d’Espanya, Doña Letizia Ortiz, ha mostrat una vegada més el seu caràcter despòtic en una aparició pública. Si ja va ser sonada la topada amb la seva sogra posant-se al davant perquè no es pogués fer una foto amb les seves nétes, ara ha transcendit, segons explica elEspañol.es, un nou exabrupte tirànic dirigit als que ella deu considerar “plebeus”. Els fets van passar a la secció de bellesa d’El Corte Inglés de Pozuelo, un indret on sol anar a comprar.

Publicitat

Segons expliquen, una de les seves obsessions són productes de bellesa per a la seva cabellera, on demana xampús especials. Però aquell producte desitjat per la monarca, s’havia esgotat. En aquell moment, la reina va començar a enfadar-se, ja que s’havia desplaçat 7 quilòmetres.

En l’intent de pal·liar l’enuig de Letizia, una de les empleades li va oferir llavors un producte similar però la reina no el va acceptar i li va etzibar a l’empleada amb gest enfadat: “Sí, és clar, perquè em taqui el pèl de greix”.

Evidentment, l’escena que estava muntant la dona de Felipe VI va provocar que un grup de curiosos i altres empleats del centre comercial es concentressin a les vitrines de la botiga a tafanejar. Una audiència que no va agradar gens a Letizia que s’hi va dirigir amb superioritat i supèrbia tot dient: “Ja esteu mirant en comptes de treballar”.

Plantofada verbal a una menor

No és la primera sortida de to recent de Letizia. El 15 d’abril passa va visitar l’Escola de Gravat i Disseny Gràfic de la Reial Casa de la Moneda on una alumna li va explicar com feia els seus dissenys i en què consistia la seva tasca.

Segons el mitjà citat, la resposta de Letizia va deixar incrèduls els congregats, especialment a la noia: “No m’expliquis això una altra vegada, que ja m’ho han explicat en entrar”. L’alumna no va poder prosseguir davant la incomoditat que va generar la monarca.

 

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió