Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023
Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023

L’aplaudida anècdota d’un grup d’amics que van marxar d’un bar perquè no els van atendre en català

|

- Publicitat -

Un nou cas de discriminació lingüística ha passat a Barcelona aquest cap de setmana, però ha deixat en evidència els ignorants que es van negar a fer l’esforç d’atendre uns clients en català.

Publicitat

Quatre amics es van reunir en un restaurant de Barcelona i van demanar dos cafès amb llet i dues cerveses. Un d’ells, en Narcís, ha explicat en una piulada que el cambrer els va demanar que els parlés en castellà després de dir que no entenia res. Després d’intentar-ho un segon cop, i de la negativa per part del cambrer, el grup d’amics va decidir demanar-ho en castellà, amb la consegüent resposta impertinent del cambrer (“así me gusta“). El que no s’esperava el restaurant és el pla dels seus clients: “Quan ho tenim tot a taula, marxem sense consumir, deixant un paper sobre la taula i sense pagar. Que n’aprenguin!”, ha etzibat un dels clients, que ha compartit la foto amb el missatge escrit que hi van deixar.

Et pot interessar  VÍDEO | La cançó sobre el català al Congrés que ironitza amb la situació actual dels catalanoparlants
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió