Edició 2041

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 26 de febrer del 2024
Edició 2041

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 26 de febrer del 2024

L’Ajuntament de Colau elimina els aparcaments gratuïts pels sanitaris de la Vall d’Hebron

|

- Publicitat -

L’Ajuntament de Colau ha complicat encara més la vida als treballadors sanitaris de la Vall d’Hebron, que fins ara podien aparcar ben a prop de l’entrada de l’espai perquè gaudien d’una zona gratuïta on hi tenien dret com a treballadors. Recentment, l’Ajuntament de Barcelona ha decidit convertir-ho en una Zona Verda, i per tant, de pagament per poder deixar el vehicle, l’únic mitjà de transport per molts dels sanitaris que van diàriament a treballar a l’Hospital.

Així ho ha denunciat la usuària @viquirepublica, que ha matisat que gràcies a “l’activista” Colau, s’ha construït una Zona Verda on abans es podia aparcar gratuïtament. “Ara han de pagar set euros cada dues hores, i si no poden sortir a renovar el tiquet, els toca pagar multes”, ha dit. De fet, aquest divendres un grup de sanitaris ja van alçar la veu per reclamar solucions, recordant que aparcar “no és un privilegi”. Un altre professional de l’hospital recorda que “venir en cotxe és una necessitat”, i ha compartit una fotografia a Twitter on es pot comprovar que aquest diumenge no hi ha ni un vehicle aparcat a la zona verda.

Publicitat

Et pot interessar  Illa celebra la "bona notícia" de l'acord de pressupostos a Barcelona però descarta un "canvi de cromos"
Publicitat

Opinió

Més llegides

Minut a Minut