Edició 1890

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023
Edició 1890

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023

La Plataforma per la Llengua presenta una denúncia contra empreses de roba per no etiquetar els productes en català

|

- Publicitat -

Un cop més, la Plataforma per la Llengua vetlla per l’ús de la llengua catalana en tots els àmbits possibles, si més no, a Catalunya. Aquest dimecres, el col·lectiu ha anunciat a través de les xarxes que ha denunciat les empreses de roba Buff i Pepe Jeans “pels seus reiterats incompliments legals”, que es tradueix en el fet de no etiquetar els productes que posen a la venda en català. Segons la Plataforma, així ho obliga el Codi de Consum de Catalunya.

Publicitat

A tot això s’hi afegeixen més problemes per l’empresa Buff, que segons l’organització, també “ha incomplert la promesa feta per escrit d’introduir el català al seu portal web, malgrat que la tingui disponible amb idiomes amb menys parlants que el català, com ara el danès”, han redactat a través de la xarxa. Davant dels dubtes d’algun usuari, la Plataforma per la Llengua ha aclarit que, efectivament, Pepe Jeans és una companyia que es va fundar a Londres i que actualment té la seu fiscal i les seves oficines a Sant Feliu de Llobregat.

Et pot interessar  ÀUDIO | L'ONG Save the Children discrimina una simpatitzant catalanoparlant en negar-se a atendre-la en català
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió