Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023
Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023

La pel·lícula de Nicolas Cage que farà enrabiar els espanyols: “Referències a Catalunya però no a Espanya”

|

- Publicitat -

El retorn de Nicolas Cage al cinema a través de la pel·lícula “The Unbearable Weight of Massive Talent” ha estat envoltat d’una anècdota curiosa sobre Catalunya. La trama gira al voltant de Cage interpretant-se a ell mateix, que viatja a l’illa de Mallorca per rescatar la filla del president de Catalunya d’un narcotraficant mexicà (interpretat pel també reconegut actor Pedro Pascal). L’objectiu del criminal és fer que el president de Catalunya no es presenti a les pròximes eleccions.

Publicitat

El corresponsal de TV3 als Estats Units, Francesc Garriga, ha tingut l’oportunitat de veure la pel·lícula i ha confirmat que “no fa ni una referència a Espanya, però diverses a Catalunya”. Malgrat tot, l’existència del film ha passat desapercebuda a Catalunya i a Espanya, ja que per ara no té data oficial d’estrena, però alguns portals de cinema i mitjans espanyols ja se les han empescat per eliminar qualsevol referència a Catalunya de la sinopsi de la pel·lícula, assegurant que a qui ha de rescatar el protagonista és a la filla del “president mexicà”.

 

Et pot interessar  L’impost temporal de solidaritat de les grans fortunes exposa de nou la diferència fiscal entre Catalunya, Madrid, el País Basc i Navarra
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió